تهمينه دانيالي افزود: در سال جاري 200 هزار هنرمند صنايعدستي تحت پوشش بيمه قرار خواهند گرفت.
وي با بيان اينکه 38 درصد صنايعدستي کشور مربوط به عشاير است بيان داشت: اين استان در توليدات صنايعدستي عشاير با دارا بودن 13 درصد جامعه عشايري در کشور از جايگاه خوبي برخوردار است.
دانيالي بهترين پشتيباني از صنايعدستي را مستندسازي، آموزش، احياء، توسعه صنايعدستي و ساماندهي صنايعدستي بومي و مزيتدار عنوان کرد و بيان داشت: تدوين طرح مناسب براي کسب بازار، احياء رشتههاي منسوخ شده و در حال منسوخ مانند نمدمالي، سراجي، متقالبافي و روسري بافي، حفظ و احياء، ثبت ميراث معنوي، حمايت و اجراي طرح جامع گردشگري، تبديل بناهاي تاريخي به مراکز فرهنگي و هنري و ايجاد بازارچههاي صنايعدستي در استان بايد مود توجه قرار گيرد.
معاون صنايعدستي کشور با اشاره به اينکه رويکرد دور سوم سفرهاي دولت به استانها ارتقاء وضعيت فرهنگي و هنري استان است، گفت: اين سازمان با توجه به وظيفه خود بايد ايجاد زيرساختهاي گردشگري، توسعه و ترويج و ايجاد بازارچههاي صنايعدستي را در دستور کار خود قرار دهد.
وي از برگزاري نمايشگاه صنايعدستي و همايش نمدمالي و عرضه توليدات کاربردي صنايعدستي در استان خبر داد و تصريح کرد: در سال جاري در همه استانهاي کشور نمايشگاه تخصصي رشتههاي بومي برگزار خواهد شد.
دانيالي خاطر نشان کرد: در راستاي جلوگيري از واردات صنايعدستي اقداماتي از قبيل افزايش تعداد نمايشگاه، اعطاي تسهيلات بانکي، افزايش تسهيلات يارانه تعريف شده به هنرمندان و صنعتگران صنايعدستي مورد توجه است.
وي افزود: در حوزه صنايعدستي در سطح کشور 110 هزار اشتغالزايي انجام ميشود که سهم اين استان اشتغال براي سه هزار نفر است.
همچنين در ادامه اين سفر 150 نفر از مردم استان چهار محال و بختياري با معاون صنايعدستي به عنوان نماينده ويژه سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور ديدار کردند.
بيشترين درخواستهاي مردم از معاون صنايعدستي اعطاي تسهيلات، ساماندهي بيمه هنرمندان صنايعدستي، ايجاد و تجهيز کارگاه، درجهبندي هنرمندان صنايعدستي و اشتغال بوده است.
111/
انتهای پیام/